PS4 IGRICA METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN

200,00 Kn
Proizvod dostupan
u poslovnici:


Šoping Centar Prečko

Metal Gear Solid 5 je stvarno fantastična igra.Količina sadržaja i mogućnosti u njoj dovoljne su da vas zabave na duže vrijeme. Igrica je u super stanju, kao nova

PS4 IGRICA METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN

Peti Metal Gear je dosad najveća i najduža igra u svom serijalu. Također je i najrazličitiji od svih dosadašnjih Metal Geareva, izuzev Peace Walkera na čijim se idejama uglavnom temelji. Razlika međutim nije u najočitijoj stvari – tome da MGS 5 ima dvije velike mape, tj. „otvoreni svijet“. Veća promjena je što Big Boss / Snake nije solo igrač kao u Ground Zeroesu nego ima podršku svoje baze i pet pomagača. Za početak je tu helikopter koji mu može pomoći u pokrivanju tijekom alarmantnih situacija, a na misijama ga mogu pratiti njegov Konj  – za brže kretanje po mapi, Pas- koji može nanjušiti i označiti neprijatelje u blizini, Walker - robot s različitim arsenalom oružja, te snajperistica Tihana zvana Quiet.

Igrač se  mora odlučiti što mu je važnije – ostati neotkriven pa na kraju misije dobiti više novca ili pak riskirati otkrivanje za bolje osoblje i dodatne resurse.

 

Proizvođač: Kojima Productions
Izdavač: Konami
Žanr: Akcijska avantura
Podžanr: Pogled iz trećeg lica, Pucačina, Stealth
Igrača: 1
Igrača online: 2
Platforma: PlayStation 4

Otkup

Otkup po najpovoljnijim cijenama
 

Zalog

Zalog uz najpovoljnije ujvete
 

+385 1 5806 424

+385 1 3866 144