PS4 IGRICA OUTLAST TRINITY 2CD-a

170,00 Kn
Proizvod dostupan
u poslovnici:


Šoping Centar Prečko

PS4 igrica Outlast Trinity Uključujući: Outlast, Outlast Whistleblower, Outlast II. Horror zastrašujuća igrica. Probajte je igrati sami u mraku.... igrica je u super stanju, kao nova

PS4 IGRICA OUTLAST TRINITY 2CD- a

Povijest Outlast serijala

Outlast je survival horror iz prvog lica koji je razvio Red Barrels. Protagonisti Outlast-a nemaju nikakve borbene sposobnosti. Oni moraju trčati, skrivati se ​​ili umrijeti. Njihovo jedino oružje je kamera koju moraju koristiti kako bi snimili strašne događaje koji se odvijaju dok prolaze kroz igru. Kamera također ima noćni način snimanja koji koriste za kretanje kroz tamna okruženja.

Outlast 2

U najnovijem nastavku, vi ste Blake Langermann, snimatelj koji radi sa svojom suprugom, Lynn. Vas dvoje istraživačkih novinara ste spremni riskirati i kopati duboko kako bi razotkrili priče kojima se nitko drugi ne usuđuje približiti. Vi slijedite tragove koji su počeli s naizgled nemogućim ubojstvom trudne žene poznate samo kao Jane Doe.

Istraga vas odvodi miljama u pustinju Arizone, do tame toliko duboke da ju nitko ne bi mogao rasvijetliti, te korupcije koja je toliko zabrinjavajuća da poludjeti bi mogla bi biti jedina ispravna stvar koju možete učiniti.

Outlast 1

Na udaljenim planinama Kolorada, strahote vas čekaju unutar Mount Massive Asylum. Dugo napuštenog dom za psihički bolesne, azil djeluje u strogoj tajnosti... do sada.

Vi ste Miles Upshur, nezavisni novinar koji ulazi u objekt i ono što otkrivate kroči zastrašujućom linijom između znanosti i religije, prirode i nečeg sasvim drugačijeg. Jednom unutra, njegova jedina nada bijega leži u samom srcu Mount Massive-a.

Outlast: Whistleblower

Vi ste Waylon Park, softverski inženjer i čovjek koji je komunicirio putem e-maila sa novinarima širom svijeta - uključujući i Miles-om iz prvog Outlast-a.

Dok je na Mount Massive-u, Waylon je razvio duboko nepovjerenje prema financijski motiviranim znanstvenicima i liječnicima koji su izvodili opasne i neodgovorne pokuse na svojim pacijentima. Poistovjećivanje s tim nesretnim dušama, potaknulo je Waylon-ovu ljutnju i postavila pozornicu za razotkrivanje pokvarenog Mount Massive-a.

 

Proizvođač: Red Barrels
Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment
Žanr: Survival horror
Podžanr: Pogled iz prvog lica
Igrača: 1

 

Tekst preuzet sa Zelda Gaming Shop.

Otkup

Otkup po najpovoljnijim cijenama
 

Zalog

Zalog uz najpovoljnije ujvete
 

+385 1 5806 424

+385 1 3866 144