PS4 IGRICA RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION

150,00 Kn
Proizvod dostupan
u poslovnici:


Šoping Centar Prečko

Resident Evil 0 i Resident Evil HD u novom ruhu.Horror igra, bazirana prije svega na atmosferi, osjećaju preživljavanja, akciji, prići i zanimljivim likovima. Igrica je u super stanju, kao nova.

PS4 IGRICA RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION

 

  • Povratak na podrijetlo serijala - Otkrijte istinu iza strahota u Mansion-u i sve što je bilo prije na Ecliptic Express u ovome paketu dva naslova
  • Potpuno poboljšani vizualni dojam - Obje igre sada imaju teksture visoke rezolucije koje su stvorene od nule, uključujući i potporu za 1080p, dok je još uvijek sačuvani klasični izgled izvornih izdanja.
  • Potpuno remasterirani zvučni efekti - 5.1 surround podrška pruža bolju gaming atmosferu koja najbolje odgovara igračima koje slušaju okruženja
  • Wesker Mode - Po prvi put u povijesti u Resident Evil 0, igrači mogu doživjeti događaje koji su doveli do kultnog Mansion izbijanja igrajući kao alternativni lik Albert Wesker, uključujući posebnu tematsku odjeću i iznenađujuće nove moći. Ovaj način će pružit obožavateljima i novopridošlicama serijala još više sadržaja za uživanje!
Proizvođač: Capcom
Izdavač: Capcom
Serijal: Resident evil
Žanr: Survival horror
Podžanr: Pucačina, Pogled iz trećeg lica
Igrača: 1
Igrača online: /
Platforma: PlayStation 4

Otkup

Otkup po najpovoljnijim cijenama
 

Zalog

Zalog uz najpovoljnije ujvete
 

+385 1 5806 424

+385 1 3866 144