70,00 kn
Lokacija proizvoda: Shoping centar Prečko

Stanje: Dostupno

PS3 Igrica RESISTANCE: Fall of Man PAL 2007 igra je u super stanju s kutijom i papirima. Igra je testirana i radi ispravno.

PS3 Igrica RESISTANCE: Fall of Man  PAL  2007

RESISTANCE: Fall of Man PS3 Game Disc PlayStation 3 

U Resistance: Fall of Man ™, američki i britanski bend zajedno u posljednjem pokušaju da spase Europu i Aziju od strašne pošasti.Za samo nekoliko desetljeća, himera - vrsta nepoznatog porijekla koja propagira virus koji druge oblike života pretvara u više himera - preplavio je Rusiju i cijelu Europu. Nada čovječanstva za opstanak je mršava, a plima bitke počiva na ramenima vojnika američke vojske, Sgt. Nathan Hale.

* Igrači zaronju u duboku zastrašujuću priču koja prerađuje 20. stoljeće i baca SAD i Veliku Britaniju na užasnu vrstu nepoznatog porijekla.

* Susretajte se s mnoštvom likova koji se kreću fluidno i stvorenjima koji pokazuju više sofisticirano ponašanje i realističnije komuniciraju sa svojim okruženjem.

* Veća procesorska snaga na PLAYSTATION®3 i Blu-ray Disc ™ tehnologiji omogućuje bolji vizualni i zvučni efekt koji pojačava kaos velikih razmjera.

* Snažni mehanizam renderinga omogućuje veću raznolikost vrlo detaljnih i interaktivnih okruženja za konzolni FPS doživljaj, uključujući velika bojna polja i prostrane vojne zapovjedne centre.

* Uključivanje jednog igrača kampanje, kooperativni način i jedan od najpotpunijih multiplayer ponuda u konzolnoj igri.

* Insomniac Games je spojio svoju strast za stvaranjem egzotičnog oružja i vozila s vlastitim fizičkim sustavom kako bi stvorio jedinstveni ljudski i izvanzemaljski arsenal.

Šifra artikla: 8040

Zalagaonica Zagreb

Zalog Otkup Prodaja

Write a review

ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus non nulla ullamcorper, interdum dolor vel, dictum justo. Vivamus finibus lorem id auctor placerat. Ut fermentum nulla lectus, in laoreet metus ultrices ac. Integer eleifend urna ultricies enim facilisis, vel fermentum eros porta.

Weights & Dimensions

Overall: 40" H x 35.5" L x 35.5" W

Bar height:40"

Overall Product Weight: 88 lbs

Slični proizvodi
70,00 kn

PS3 Igrica Red Faction Armageddon,Igrica je u super stanju kao nova.

70,00 kn

PS3 Igrica Realm Reborn Final Fantasy.XIV.Igrica je u super stanju kao nova.

60,00 kn 180,00 kn

Igrica za PlayStation 4 FiFA 17. Igrica je u super stanju, kao nova.

70,00 kn

PS3 igrica ARMORED CORE For Answer, 12 + Colossal Retribution. Igrica je u super stanju, kao nova.

70,00 kn

PS3 IGRICA 18 RED DEAD REDEMPTION Undead Nightmare. Undead to the end. Igrica je u super stanju, kao nova.