70,00 kn
Lokacija proizvoda: Shoping centar Prečko

Stanje: Dostupno

PS3 Igrica DARK SECTOR NTSC-U 2008,Igrica je ispravna i u ODLIČNOM stanju.

PS3 Igrica DARK SECTOR  NTSC-U 2008

DARK SECTOR PS3 Game Disc for the PlayStation 3 NTSC-U 2008

Dark Sector gura igrače u ulogu Haydena Tenna, tajnog operativca koji je poslan u opasnu misiju u Lasriju - istočnoeuropski grad na rubu propasti koji krije smrtonosnu tajnu Hladnog rata. Usred ove misije, Hayden je napadnut od nepoznatog neprijatelja i zaražen virusom Technocyte - brutalnim biološkim oružjem koje svoje žrtve uvija u bezumne strojeve za ubijanje. Preživljavajući taj napad, Hayden otkriva da mu je virus Technocyte dao moćne, nečovječne sposobnosti za razliku od svega što je ikada vidio. Sada, on mora evoluirati sa svojim moćima, preživjeti i postati heroj.

Stvoren od strane hvaljenog developera Digital Extremes, Dark Sector je novi i originalni action-shooter 3. osobe namijenjen isključivo igranju nove generacije. Mračno, gusto iskustvo prepuno brzih akcija, nevjerojatnih supersila i zanimljive priče; Tamni sektor predstavlja sljedeću evoluciju djelovanja.

  • Sve novo, sve originalne akcije-pucač - Dark Sector uvodi uzbudljiv novi svijet i likove za igrače. Tijekom cijele igre, igrači će svjedočiti Haydenovu transformaciju u nešto više nego što je bio dok se bori protiv virusa Technocytea koji preuzima njegovo tijelo i učinke koje ima na njegovu psihu.
  • Evolucijske moći - Nakon što je Technocyte zarazio, Hayden dobiva nevjerojatne nadljudske moći - uključujući i smrtonosni, bladed glaive da može rasti iz svoje ruke i koristiti i bacati sa smrtonosnom točnost. Hayden će rasti s tim moćima kako se razvijaju i postaju moćniji tijekom igre.
  • Kinematsko i impresivno iskustvo - Korištenjem HUD-a, intuitivnih kontrola i treće osobe preko ramena; sve o Dark Sectoru je osmišljeno s ciljem da igrač zadrži uronjenost u igru ​​u svakom trenutku, usredotočen na igru, a ne na upravljanje igrom.
  • Inovativna multiplayer komponenta - Dark Sector sadrži inovativnu i uzbudljivu multiplayer igricu koja će igračima omogućiti da koriste vještine koje su naučili u single-player igri da bi se istakli u konkurentnom okruženju
  • Zalagaonica Zagreb
  • Zalog Otkup Proda

Write a review

ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus non nulla ullamcorper, interdum dolor vel, dictum justo. Vivamus finibus lorem id auctor placerat. Ut fermentum nulla lectus, in laoreet metus ultrices ac. Integer eleifend urna ultricies enim facilisis, vel fermentum eros porta.

Weights & Dimensions

Overall: 40" H x 35.5" L x 35.5" W

Bar height:40"

Overall Product Weight: 88 lbs

Slični proizvodi
70,00 kn

PS3 Igrica Red Faction Armageddon,Igrica je u super stanju kao nova.

70,00 kn

PS3 Igrica Realm Reborn Final Fantasy.XIV.Igrica je u super stanju kao nova.

70,00 kn

PS3 igrica ARMORED CORE For Answer, 12 + Colossal Retribution. Igrica je u super stanju, kao nova.

70,00 kn

PS3 IGRICA 18 RED DEAD REDEMPTION Undead Nightmare. Undead to the end. Igrica je u super stanju, kao nova.

70,00 kn

PS3 igrica DUKE NUKEM Forever. Come Get Some ! The King Is Back ! Igrica je u super stanju, kao nova.