200,00 kn
Lokacija proizvoda: Shoping centar Prečko

Stanje: Dostupno

Metal Gear Solid 5 je stvarno fantastična igra.Količina sadržaja i mogućnosti u njoj dovoljne su da vas zabave na duže vrijeme. Igrica je u super stanju, kao nova

PS4 IGRICA METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN

Peti Metal Gear je dosad najveća i najduža igra u svom serijalu. Također je i najrazličitiji od svih dosadašnjih Metal Geareva, izuzev Peace Walkera na čijim se idejama uglavnom temelji. Razlika međutim nije u najočitijoj stvari – tome da MGS 5 ima dvije velike mape, tj. „otvoreni svijet“. Veća promjena je što Big Boss / Snake nije solo igrač kao u Ground Zeroesu nego ima podršku svoje baze i pet pomagača. Za početak je tu helikopter koji mu može pomoći u pokrivanju tijekom alarmantnih situacija, a na misijama ga mogu pratiti njegov Konj  – za brže kretanje po mapi, Pas- koji može nanjušiti i označiti neprijatelje u blizini, Walker - robot s različitim arsenalom oružja, te snajperistica Tihana zvana Quiet.

Igrač se  mora odlučiti što mu je važnije – ostati neotkriven pa na kraju misije dobiti više novca ili pak riskirati otkrivanje za bolje osoblje i dodatne resurse.

 

Proizvođač: Kojima Productions
Izdavač: Konami
Žanr: Akcijska avantura
Podžanr: Pogled iz trećeg lica, Pucačina, Stealth
Igrača: 1
Igrača online: 2
Platforma: PlayStation 4

Write a review

ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus non nulla ullamcorper, interdum dolor vel, dictum justo. Vivamus finibus lorem id auctor placerat. Ut fermentum nulla lectus, in laoreet metus ultrices ac. Integer eleifend urna ultricies enim facilisis, vel fermentum eros porta.

Weights & Dimensions

Overall: 40" H x 35.5" L x 35.5" W

Bar height:40"

Overall Product Weight: 88 lbs

Slični proizvodi
1.700,00 kn 2.000,00 kn

PS4 1TB Slim D chassis + 1 igrica Resident Evil 7 biohazart. Tanji, štedljiviji, elegantniji PS4 je kupljen u Sancta Domenici 30.01.2017. Ima račun, kabel za struju, kontroler, punjač za kontroler, nema kutiju. U super je stanju, kao novi.

250,00 kn

PlayStation 4 igrica GTA V Five. Igrica je u super stanju, kao nova

3.900,00 kn

Mobitel je NOVI, NIKAD KORIŠTEN. Kupljen je 07.09.2017. Račun i garancija na dvije godine. Otvoren na sve mreže.

100,00 kn

PS3 Igrica Buzz! Mozak Hrvatske,igrica je u super stanju kao nova.

70,00 kn

PS3 Igrica Red Faction Armageddon,Igrica je u super stanju kao nova.